1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ripensia timisoara promovareAstăzi, avem o mulțime de noutăți din taberele formațiilor de Liga a 2-a și a 3-a! Jucători străini și fotbaliști români cu...nume au ajuns la o serie de echipe din eșalonul secund! Se anunță un campionat de ”foc”! Și la Liga a 3-a sunt multe modificări 

 

 

ASU Poli Timișoara l-a legitimat pe internaționalul moldovea Radu Rogac (23 ani, fundaș).

Farul Constanța a transferat un turc, de la Konyaspor II - Arif Demir (fundaș, 22 ani). În plus, cei de la gruparea de pe malul mării au mai anunțat încă 4 noutăți în lot: Joao Diogo (portughez, 30 ani / fundaș - Gaz Metan Mediaș), Rafael Miranda (portughez, 23 ani / atacant, Rio Ave), Mihai Șandru (21 ani, mijlocaș - Academica Clinceni) și Robert Neciu (20 ani, fundaș - Viitorul Constanța)

St.Roșu Brașov a avut în formula de start, din amicalul cu Știința Miroslava, 8 jucători sub 20 de ani: portarul Abi Popa, Pîrvulescu, Tîlmaciu, Rența, Dragomir, Grigore, Răducanu și Danciu!

ACS Poli Timișoara a semnat cu încă doi jucători: portarul Dinu Moldovan (FC Voluntari) și mijlocașul Sorel Chemin (dublă cetețenie franceză și cameruneză). A mai transferat și doi inernaționali din Republica Moldova: Igor Țîgîrlaș (35 ani, mijlocaș - 23 selecții la națională și un gol) și Eugen Sidorenco (35 ani, atacant - 23 selecții și 7 goluri).

UTA Arad are trei noutăţi în lot: mijlocaşul Ionuţ Neagu (29 ani - Gaz Metan Mediaş) şi atacanţii Milan Basrak (24 ani - dublă cetăţenie sârbo-elveţiană) - utima oară la Birkirkara (Malta) şi Lucas Cano (23 ani - argentinian) - venit de la CD La Serna (Chile).

Petrolul Ploieşti a trimis în teren 4 juniori în amicalul cu Petrolistul Boldeşti: mijlocaşii Robert Enache şi Mario Brato (ambii n.2002), fundaşii Aris Dobre şi Adria Nicolae (ambii n.2003) şi portarul Alex Radu (n.2003)! În plus, l-a rechemat pe Dan Bucşa (30 ani), de la Concordia Chiajna, experimentatul fundaş fiind deja folosit în amicalul cu Petrolistul Boldeşti.

Aerostar Bacău a renunțat la încă doi jucători: fundașul Vasilică Mihăeș (28 ani) și Cornel Căinari (30 ani). Băcăuanii îl au în vedere pe fundașul Bogdan Porumb (18 an), de la Ardelalul Cluj.

Ripensia Timișoara îl va transfera pe Adrian Stoica (26 ani), crescut la Petrolul, ultima oară la Academica Clinceni. În plus, a ales doi dintre jucătorii tineri aflați în probe - Tiberiu Istrătescu și Vlad Chera, ambii semnând pengtru câte un an și jumătate.

CSU Craiova II are în probe trei jucători: Tand și Vajda (ambii de la (Ardelalul Cluj) și Sărăcin (CSM Lugoj).

Dacia Unirea Brăila şi-a adus portar…american! Ultima noutate în lotul lui Florentin Petre este americanul Austin Rogers (23 ani), care a evoluat ultima oară în prima ligă din… Mongolia, la Ullanbaatar City!

Luceafărul Oradea a transferat doi internaţionali de juniori: portarul Ionuţ Rus (CFR Cluj) şi mijlocaşul Călin Tudor (Sepsi Sf.Gheorghe) - ambii la naţionala U19 a României.

Ultima achiziţie pentru Pandurii Tg.Jiu este portarul Alexandru Costache (19 ani) de la Concordia Chiajna.

Sportul Snagov va beneficia din nou de aportul atacantului Cristian Dănălache, care s-a înstors din China, unde nu s-a înţeles cu o echipă de ligă secundă!

Atletic Bradu a fuzionat cu Vediţa Coloneşti! Meciurile din retur, în organizare proprie, se vor juca pe stadionul din Coloneşti.

Universitatea Craiova l-a transferat pe atacantul Adrian Şter (20 ani - CFR Cluj), ultima lui apariţie fiind pentru FCM Baia Mare.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii