1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiadcogeticaamicalPatru nume noi la Chindia Târgoviște, alte două pe lista de așteptare! La Astra II vine unul, pleacă patru! UTA Arad va testa un jucător care nu a fost păstrat la Chindia. Petrolul Ploiești a făcut calculele, pentru a le ieși... promovarea!

 

Chindia Târgovişte a bifat până acum patru transferuri: Mihai Neicuţescu (Dinamo), Bogdan Şandru şi Valentin Alexandru (ambii Dunărea Călăraşi), Dan Panait (Viitorul Constanţa). Oficialii târgovişteni mai au în vizor încă două nume: internaţionalul moldovean Vadim Raţă (Milsami Orhei) şi Mihai Leca (Concordia Chiajna).

Astra II l-a adus pe Mucuţă (Dacia Unirea Brăila), dar a împrumutat patru jucători în campionatul judeţean prahovean: portarul Narcis Nedelcu (Tricolorul Breaza), Chişi (CS Blejoi), C.Popescu şi F.Ioniţă (Petrolistul Boldeşti).

UTA Arad va testa un croat în amicalul de astăzi cu Ripensia - Luka Mijokovic, cel pe care Viorel Moldovan nu l-a păstrat în lot, după amicalul Chindiei cu Metaloglobus...

Petrolul Ploieşti a făcut... socotelile: „Pentru noi, calculele sunt simple, cred că avem nevoie de alte 45 de puncte în miniretur pentru a fi siguri de promovarea în primul eşalon!” (Mugur Cornăţeanu - antrenor)

Foto: facebook, chindiatargoviste

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii