1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiabalotesti23Declarații ale morenarului Stefan Covalschi, cea mai importantă achiziție a Flacărei...Horezu! Altfel, echipa are portari de națională! Un alt portar marchează, într-un meci internațional, din propriul careu și acum este curtat de FCSB!

 

Cea mai important achiziţie pentru Flacăra Horezu este morenarul Ştefan Covalschi, care speră să promoveze cu vâlcenii: “Dacă suntem acolo sus, ne gândim şi la promovare, chiar dacă sunt echipe bune, cu buget de Liga a 2-a - Universitatea Craiova, Turris Oltul Tr.Măgurele” Altfel, ambii portari ai echipei Flacăra Horezu sunt portari de naţională: “veteranul” Florin Matache (36 ani) este portarul naţionalei României de minifotbal, iar tânărul Robert Popa apără la naţionala U16! Ultima achiziţie a vâlcenilor este tânărul Ştefan Chelcea (16 ani) de la juniorii CSM Rm.Vâlcea.

Ultima noutate în lotul celor de la CS Baloteşti este Alin Lădaru (Rapid Bucureşti), care a şi evoluat în amicalul cu FCSB II.

Alexandru Borbei (16 ani) - portarul echipei ASU Poli Timişoara, care a debutat cu… gol în naţionala U16 a României - degajare din propriul careu (!), contra Ciprului, a fost ofertat de FCSB!

Ultima achiziţie pentru Aerostar Bacău este mijlocaşul central Daniel Pîrv (21 ani), împrumutat de la CFR Cluj.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii