1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiamioveni2019Chindia Târgovişte a susţinut astăzi, la Mioveni, încă un meci amical, în campania de pregătire a sezonului de primăvară. Intră să vezi rezultatul final şi câteva amănunte de la meciul încheiat cu puțin timp în urmă! Succes, pe mai departe!

 

CS Mioveni - Chindia Târgovişte 1-1 (0-1)

Pentru Chindia a marcat Cherchez (38 - din 11m)

Viorel Moldovan a început meciul de la Mioveni, în următoarea formulă: Aioani - Martac, Şandru, Dudea, Dumitraşcu - Nisipeanu, L.Mihai, Novac, Mihaiu - V.Alexandru, Cherchez.

Chindia a deschis scorul în urma unei lovituri de pedeapsă, transformată de Cherchez, iar ageşenii au egalat în minutul 53.

Sâmbătă, Chindia Târgovişte va susţine un nou meci amical, tot în deplasare, în compania altei divizionare B - Metaloglobus Bucureşti. CS Mioveni va juca mâine, cu CSU Craiova U19, iar sâmbătă, cu Turris Oltul Tr.Măgurele.

Sursă: „afcchindiatargoviste”.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii