1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2aerostar1Poli Timișoara merge în cantonament cu 17 jucători dintre care trei sunt portari! De la Daco-Getica, la U Cluj! Transfer important la Aerostar Bacău. Denis Ispas a ajuns la malul mării! Jucători noi la Atletic Bradu și Flacăra Horezu. Vezi toate noutățile zilei! 

 

ACS Poli Timişoara a plecat ieri în Antalya cu doar 17 jucători și are în lot trei portari: Mario Contra, moldoveanul Cristian Avram (trecut pe la Academica şi Dacia Chişinău) şi Răzvan Began (Hermannstadt - care a semnat până în vară).

Fundaşul Vlad Motroc (Daco-Getica Bucureşti), intrat în ultimele 6 luni de contract, a semnat cu Universitatea Cluj. „Şepcile roşii” speră să ajungă la o înţelegere cu Daco-Getica, pentru ca Motroc să poată juca pentru U Cluj din primăvară, altfel contractul ar intra în vogoare de la 1 iunie.

Atletic Bradu l-a pierdut pe mijlocaşul Alex Traşcă (22 ani), transferat la CSU Craiova, dar care va juca, deocamdată, la „satelitul” din Liga a 3-a.

Flacăra Horezu şi-a completat lotul cu fundaşul central Andrei Iovan (18 ani), de la Hermannstadt Sibiu. În această iarnă, vâlcenii i-au pierdut pe David Oprescu (mijlocaş) şi Alexandru Tîrş (atacant).

Aerostar Bacău l-a legitimat oficial pe mijlocaşul Alexandru Ciocîlteu (28 ani - Petrolul Ploieşti), care a şi debutat cu un gol, în amicalul cu Unirea Slobozia.

Farul Constanţa a plecat în cantonament în Antalya. Primele două transferuri oficiale: fundaşul Denis Ispas (Dunărea Călăraşi - fost la Chindia Târgovişte) şi portarul Raul Avram (Dacia Unirea Brăila).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii