1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafrf21Vești bune pentru Chindia Târgoviște! Buget... rercord! Un jucător, păcălit de ”noua” lui echipă! Un chinez la Luceafărul Oradea! Voluntari II merge în Turcia! FC Argeș ratează un nou amical! Jucători tineri la Pandurii Tg. Jiu!

 

Bugetul Chindiei Târgovişte pentru anul 2019 va fi unul record! Numai din partea autorităţilor locale vor intra în vistieria clubului 4 milioane de lei: 2,2 milioane de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi 1,8 milioane de la Primăria Târgovişte.

În primul amical din pregătiri pentru Pandurii Tg.Jiu, antrenorul Adrian Bogoi a testat trei juniori din pepiniera proprie - Tănăsoiu, Teodosescu, Safta şi unul provenit de la Universitatea Craiova - Rareş Cristea, atacant, 18 ani.

FC Argeş a ratat şi al doilea amical al sezonului! Deşi organizatorul de competiţii al piteştenilor avea confirmarea telefonică a celor de la CS Basarabi Curtea de Argeş că meciul va avea loc, cu doar o oră înainte de startul meciului, conducerea echipei de
Liga a 4-a a anunţat că nu poate veni la stadion!

FC Pucioasa nu este singura formaţie din seria a 3-a, care face pregătiri în Turcia! FC Voluntari II (antrenor Cosmin Bărcăuan) va efectua între 15-24 februarie un cantonament, în staţiunea Lara (Antalya)!

Luceafărul Oradea este pe cale să-l transfere pe chinezul Yuefeng Lu, care după ce şi-a reziliat contractul cu Dacia Unirea Brăila a revenit în România.

St.Roşu Braşov mai pierde un jucător, astfel că din vechiul lot au mai rămas doar 9 jucători! Fundaşul Adrian Voicu (20 ani) şi-a reziliat contractul cu braşovenii şi va semna, probabil, cu Energeticianul.

Încă un fotbalist a luat „ţeapă” de la Energeticianul, echipă care se pare că nu este la prima ispravă de acest fel! După ce şi-a reziliat contractul cu Pandurii, sârbul Skoric a fost... ademenit cu un salariu bun, dar când a fost vorba de contract, nu i-a mai răspuns nimeni la telefon!

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii