1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

panduriicalarasi221Liga 2 / Un fotbalist a plecat de la Timișoara după ce a văzut că jucătorii se schimbă în… containere de metal! Clinceni, gata să aducă un jucător de la FCSB! De la Dacia Unirea Brăila în Secunda Division! Daco-Getica aduce intăriri din Republica Moldova! Probleme în lanț, la Pandurii! Noutăți la Mioveni și U Cluj!

 

Academica Clinceni este aprope de finalizarea unui împurumut de la FCSB - atacantul Cristian Dumitru.

Daco-Getica Bucureşti l-a transferat pe internaţionalul de tineret din Republica Moldova - Ion Prodan (fundaş).

Universitatea Cluj a reuşit să-l transfere pe fundaşul Andrei Răuţă (23 ani - Academica Clinceni), care a semnat pentru doi ani cu “şepcile roşii”.

Dacia Unirea Brăila îl pierde pe fundaşul Tunisian Hamza Ben Abda, ofertat de Cadiz (locul 7 în Segunda Division)!

Pandurii Tg.Jiu a mai pierdut un jucător străin: după albanezul Cenaj, sârbul Milenko Skoric a cerut rezilierea contractului. Mai mult, fundaşul Konate şi atacantul Nsiah (ambii francezi) nu s-au mai prezentat la echipă!

CS Mioveni a reuşit să-l transfere pe fundaşul Antonio Ristea (Petrolul Ploieşti, 17 ani - revenit de la Academia Unterraht Dusseldorf).

ACS Poli Timişoara se desparte de încă un jucător cu experienţă! Fundaşul Cristian Melinte (30 ani) a semnat pentru un an şi jumătate cu rivala timişorenilor, UTA Arad! În plus, timişorenii mai ratează încă un transfer din cauza condiţiilor - al treilea al sezonului: mijlocaşul Alin Stînă (Astra) a plecat după ce a văzut că jucătorii se schimbă în… containere de metal!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii