1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001flacaratrmagurele12Farul Constanța a reușit să readucă un om important în conducerea echipei! ACS Poli Timișoara a făcut rost de încă un jucător care promite! Turris Tr. Măgurele face o nouă serie de transferuri și aduce fotbaliști din liga secundă!

 

Farul Constanţa a reuşit să-l convingă pe Ion Barbu - fostul jucător şi antrenor al echipei, să revină în staff-ul clubului. Barbu va fi delegatul oficial al grupării de la malul mării. Ion Barbu îşi dăduse demisia de la Farul, după gafa cu CS Mioveni, când după acel 3-3, “marinarii” pierdeau meciul la “masa verde” cu 0-3!

ACS Poli Timişoara a mai găsit încă un fundaş, care va întări defensiva - Alin Ghidurea (22 ani), de la Progresul Spartac Bucureşti.

Turris Oltul Tr.Măgurele l-a transferat pe Florin Radu (FCM Alexandria). Tot la capitolul “sosiri”, în curtea liderului seriei a 3-a, îi notăm pe Antonio Cruceru (Petrolul Ploieşti), Adrian Voicu (Daco-Getica Bucureşti) şi Remus Trancă (CSU Craiova II).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii