3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001petrolulploiesti12Oficialii de la Petrolul Ploiești vorbesc despre Chindia Târgoviște! Un nigerian și un marocan, în teste, la FC Pucioasa! Flacăra Moreni intră în cantonament! Plan schimbat la Volunari II! Și la Balotești sunt noutăți! Vezi care sunt informațiile zilei!

 

Cristi Vlad (preşedinte Petrolul Ploieşti): “Chindia şi U Cluj sunt cele mai principalele adversare. Chindia Târgovişte este o echipă cu putere, şi aici mă refer şi datorită experienţei pe care a acumulat-o în ultimele trei sezoane, când a ajuns la baraj de fiecare dată”…

Valeriu Răchită (ACS Poli Timişoara): “O să-mi bat la cap jucătorii că fără o atitudine corespunzătoare nu ne putem salva… Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători şi până la plecarea în Antalya o să-i am în lot… Din păcate, jucătorul de la Petrolul Ploieşti, Plămadă, pe care mi l-am dorit, mi-a dat mesaj că va semna în altă parte, pe bani mai mulţi”…

FC Pucioasa va efectua un cantonament centralizat la Belek, în Antalya, în perioada 4-15 februarie. “Bombonarii” vor susţine 4 meciuri amicale, asupra cărora vom reveni. În plus, faţă de ultimele noutăţi din lot - Denis Duţă (CSM Fieni), Nicolae Nae (Agricola Borcea), Andrei Divleac (Rapid Bucureşti) şi Marius Vlada (FC Potlogi), la Belek vor fi testaţi şi o serie de alţi jucători, printre care un nigerian şi un marocan”.

Flacăra Moreni va efectua un cantonament centralizat, în plan local, între 4-9 februarie. Ca ultimă noutate în lot - fundaşul Sorin Pahonţu, care a jucat ultima oară în Liga a 4-a norvegiană, alături de portarul Alex Bărboiu.

FC Voluntari II nu mai merge în cantonament în Grecia, în schimb conducerea ilfovenilor va asigura “satelitului” o perioadă de preghătire centralizaă în Antalya, în cursul lunii februarie.

CS Baloteşti ar putea bate palma cu Gheorghe Mihali, ca principal, “dacă nu va interveni ceva de ultim moment”! Oricum, Mihali a fost prezent la amicalul susţinut de ilfoveni, cu Chindia Târgovişte.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii