1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrachindiaMâine, Chindia Târgoviște ar fi trebuit să joace al treilea meci amical din această iarnă, în compania Astrei Giurgiu. Doar că cei din conducerea clubului de la Liga 1 s-au... răzgândit! Totuși, târgoviștenii vor susține sâmbătă un meci de pregătire. Vezi detalii din tabăra ”roș-albaștrilor”.

 

Chindia Târgoviște ar fi trebuit să joace mâine cu Astra. Doar că giurgiuvenii s-au răzgândit, fără să ofere vreo explicație, spun cei de la liga2.prosport.ro

”Doar cei de la Astra ştiu de ce nu mai vor să joace. Ne-am mişcat repede şi am perfectat un joc cu Snagovul. E liderul Ligii a 2-a, o echipă bună, care vrea să joace” - Marcel Ghergu (sursa liga2.prosport.ro) .

Partida se va juca de la ora 12:00, la Buftea.

Ce amicale a susținut până acum Chindia:
Chindia Târgovişte - CS Balotești 3-1
Unirea Bascov - Chindia Târgovişte 1-2

 

Potrivit site-ului oficial al grupării târgoviștene, Chindia Târgoviște are la dispoziție un lot format din 25 de jucători:

Marian Aioani, Iustin Popescu, Teodor Meilă (portari)

Mădălin Martac, Cornel Dinu, Marin Vătavu, Alin Dudea, Bogdan Șandru, Lucian Acasandrei, Denis Dumitrașcu, Adrian Ioniță, Radu Simion (fundași)

Crinel Stoica, Cosmin Atanase, Andrei Șerban, Andrei Lungu, Daniel Novac, Liviu Mihai, Andreas Mihaiu (mijlocași)

Cristian Neguț, Daniel Florea, Cristian Cherchez, Mihai Neicuțescu, Alin Nisipeanu, Valentin Alexandru (atacanți)

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii