1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mecichindiabascovChindia Târgovişte - formația noastră care luptă pentru promovarea în prima ligă de fotbal din România - a susţinut, ieri, primul amical! Jocul s-a disputat pe terenul sintetic de la Mioveni, în compania Unirii Bascov - locul 9, în seria a 3-a, Liga a 3-a.

 

Unirea Bascov - Chindia Târgovişte 1-2

Au marcat pentru Chindia: A.Şerban şi D.Florea.

Viorel Moldovan a început meciul cu următorul „11”: Aioani - Martac, Şandru, C.Dinu, Ioniţă, L.Mihai, Mihaiu, Dudea, Cr.Stoica, V.Alexandru, Neguţ. Au mai jucat: I.Popescu, Meilă, Vătavu, Acasandrei, Simion, Dumitraşcu, Lungu, Atanase, Nisipeanu şi Florea.

Luni, 21 ianuarie, Chindia intră în cantonament, la Mogoşoaia, până la sfârşitul lunii, unde va susţine şi trei jocuri amicale cu formaţii din zonă: CS Baloteşti, Concordia Chiajna şi Daco-Getica Bucureşti.

Sursă şi foto: „afcchindiatargoviste.ro”

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii