1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001pucioasadomnestiSituație incertă la Sportul Snagov! Schimbări masive la Aerostar Bacău! Steagu Roșu Brașov trage tare! Hermannstadt Sibiu II pierde jucători importanți. Informații din liga a 3-a, seria a 3-a, din care fac echipele noastre, Flacăra și Pucioasa.

 

De ce a plecat Laszlo Balint de la Sportul Snagov: „Nu mai reuşeam să văd oportunitatea de a ţine performanţa la acelaşi nivel, în condiţiile în care problemele, despre care am tot vorbit în toamnă, nu şi-au găsit rezolvarea”... Primii jucători plecaţi de la Snagov - fundaşul Onea şi mijlocaşul Hlistei - ambii la Rapid Bucureşti.

Aerostar Bacău are 6 noutăţi în lot, după ce Florin Bratu a renunţat la 7 jucători! Noutăţi: portarul Udeanu (Oţelul Galaţi), fundaşul Drugă (Energeticianul), Tăbăcariu (mijlocaş, FC Argeş), Liviu Gheorghe (Dinamo - mijlocaş, ultima oară la Dacia Unirea Brăila), Pop (UTA - atacant), Gojnea (CS Baloteşti - mijlocaş). Plecări: Hărăguţă - portar, Achim - fundaş, Sahru, Istrate, Hurdubei, Gavrilă - mijlocaşi, Pavel - atacant.

Academica Clinceni l-a pierdut pe atacantul Stoica (26 ani), devenit liber de contract.

Farul Constanţa l-a împrumutat până în vară pe mijlocaşul Adrian Juncu (20 ani), de la CSU Craiova.

CSU Craiova II i-a primit, de la prima echipă, pe fundaşul Hrvoje Spahija (care a evoluat la Ordabasy - Kazahstan) şi atacantul Dominik Glavina, care n-au reuşit să-şi rezilieze contactele cu oltenii, acestea expirând abia în vară.

Turris Oltul Tr.Măgurele l-a readus pe mijlocaşul Antonio Cruceru (22 ani), care între timp a mai jucat pentru Viitorul Constanţa şi Petrolul Ploieşti.

St.Roşu Braşov şi-a reluat pregătirile pentru noul sezon, sub comanda antrenorilor Florin Stîngă şi Andrei Şanta, la stadionul „Silviu Ploeşteanu”. Antrenamentele se desfăşoară şi pe terenul sintetic de la ICIM Braşov.

Hermannstadt Sibiu II a pierdut doi titulari - portarul Dragoş Ciorgovean şi atacantul Ruben Sunamariu - ambii promovaţi la prima echipă, de către Vasile Miriuţă.



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii