1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiautaliga2prosportChindia și-a reluat pregătirile, la baza proprie. Urmează un cantonament la Mogoșoaia. Pucioasa strigă și ea adunarea. Echipa va merge, probabil, în cantonament, peste hotare. Transfer de marcă la Tr. Măgurele! Și U Cluj a adus un jucător cu ”poftă de goluri”.

 

Chindia Târgovişte şi-a reluat ieri, pregătirile în vederea noului sezon competiţional. Între 21 ianuarie - 1 februarie, târgoviştenii intră în cantonament la Mogoşoaia. După cum informează “ilfovsport.ro”, pe 1 februarie ar urma să susţină un meci amical cu CS Tunari (Liga 3). Primul meci de pregătire: vineri, 18 ianuarie, la Bradu - cu Atletic.

Internaţionaul de juniori Adrian Rus - împrumutat de Petrolul Petrolul la CS Afumaţi, a fost rechemat la lotul “lupilor galbeni”, de către Mugur Cornăţeanu.

FC Pucioasa se va reuni 21 ianuarie. La început va fi un program de pregătire la baza proprie, urmând ca din 6 februarie să se meargă, cel mai probabil, într-un cantonament în Turcia. Au sosit: Dută (Fieni), Florentin (Cornești), Constantin (Cornești). Au plecat: Nedelea și Niță.

Universitatea Cluj a făcut primul transfer al anului reuşind să-l aducă pe golgheterul Pandurilor Tg.Jiu - Nicolae Pîrvulescu (12 goluri).

Turris Oltul Tr.Măgurele - liderul seriei a 3-a, Liga a 3-a, şi-a asigurat serviciile golgheterului Ligii a 2-a - Adrian Voicu (Daco Getica Bucureşti), autor a 16 goluri pentru formaţia din Colentina!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii