1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mecichindiacluj2018Bogdan Lobonţ pe banca „alb-negrilor” - Viorel Moldovan pe cea a „roş-albştrilor”, într-o seară de iarnă, pe Cluj Arena, într-un derbi de zile mari... În tribune, galeria „şepcilor roşii” a încins atmosfera, astfel că cei 22 de actori n-aveau decât să-şi intre în roluri. A fost un spectacol frumos, cu două scenarii!

 

Primii care și-au intrat în rol au fost târgoviştenii, chiar în fatidicul minut 13, când Cherchez a găsit un culoar, prin care a strecurat mingea, către Mihaiu, care l-a învins pe Dur-Bozoancă, cu un şut în colţul lung... Clujenii şi-au revenit abia după vreo 20 de minute şi au restabilit egalitatea (36): Gavra l-a prins pe Dudea nehotărât, dacă nu cumva... moţăind, a şutat, Popescu respinge greşit, iar lui Haţieganu nu i-a rămas decât să împingă balonul în plasă.... Vine şi desprinderea pe tabelă (50), când Gavra înscrie, după ce balonul a lovit mai întâi bara porţii... Haţieganu (60) ratează din situaţie de „unu la unu” cu Popescu, iar Neguţ îl întinde serios de Dur-Bozoancă, un minut mai târziu. Ei bine, din păcate, cei care au mai înscris au fost tot clujenii, în minutul 3 al prelungirilor, când Haţieganu bifează dubla... A fost 3-1, meritat până la urmă, dar târgoviştenii puteau pleca lejer cu cel puţin un punct de pe Feleac…

„Mai sunt meciuri de jucat. Campioni de toamnă sau campioni de iarnă, toate acestea nu sunt pentru noi. Avem aproape trei luni să ne cunoaştem mai bine şi să progresăm. Băieţii au făcut un meci mare, au avut o atitudine extraordinară, victoria e meritul lor... Atmosfera a fost extraordinară. „U” are suporteri minunaţi, care au susţinut echipa, în ciuda frigului de afară şi a faptului că au fost conduşi... Am pregătit totul pentru pauza de iarnă. Staff-ul va fi completat cu Adrian Iencsi, Mircea Cojocaru, Dan Didiţă şi Călin Albuţ - antrenor cu portarii” (Bogdan Lobonţ - la primul meci pe banca Universităţii Cluj, ca principal).

„Am avut jocul în mână, am început foarte bine, dar am cedat prea repede iniţiativa şi ne-am retras inexplicabil. Am intrat la pauză cu un rezultat de egalitate, după care atât greşelile individuale cât şi cele colective au făcut ca Universitatea să conducă. Cred totuşi că un rezultat de egalitate era mai echitabil. Am intrat într-un joc cu multe mingi lungi, la bătaie, ceea ce nu ne caracterizează. Am fost destul de precipitaţi în anumite momente şi nu am putut reveni... Nu ne cade bine înfrângerea, dar trebuie s-o luăm de la capăt şi să ne întoarcem mai puternici din vacanţă... Îl felicit pe Bogdan Lobonţ pentru această victorie” (Viorel Moldovan - Chindia).

Foto şi declaraţii: „fcuniversitateacluj.ro”

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii