1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

clujarena1Astăzi, meciul de pe Cluj Arena are o importanţă deosebită pentru ambele echipe! Chindia - liderul la zi al ligii secunde vrea să își păstreze fotoliul de lider, iar „şepcile roşii” vor să se apropie de locurile care asigură promovarea!

 

Este a 18-a întâlnire dintre cele două echipe, de-a lungul istoriei, prima disputându-se acum 57 de ani, mai precis pe 25 octombrie 1961, când clujenii ne-au... îndesat „şepcile roşii” peste urechi, câştigând cu 6-1! Bilanţul direct este favorabil ardelenilor, aceştia câştigând 9 meciuri, faţă de numai 4 ale târgoviştenilor, alte patru jocuri încheindu-se la egalitate. Pe Feleac, „ai noştri” - fie Metalul, fie CS Târgovişte, fie Chindia - n-au reuşit decât 3 remize, gazdele având 8 victorii la activ. Cum spuneam, meciul de astă seară, de la ora 19,30, pentru că cine are... stadion cu nocturnă, îşi permite, are miză echilibrată, chiar dacă la casele de pariuri gazdele sunt favorite: 1,97 pentru clujeni - 3,30 pentru târgovişteni, remiza fiind cotată la 3,15! Chindia ar trebui să fie mulţumită şi cu o remiză, dar Viorel Moldovan doreşte mai mult: „Vom merge montaţi să câştigăm, să venim cu toate punctele acasă, chiar dacă ne aşteaptă un meci dificil la Cluj. Chindia nu păcăleşte fotbalul, câtă vreme voi fi aici, vom juca numai înainte” (db-sport.ro). De partea cealaltă, Iuliu Haţiegan - pasatorul decisiv la golul lui Gavra, în meciul de la Bucureşti, îşi asigură fanii, că „studenţii” vor face tot posibilul pentru o victorie, care le-ar aduce o iarnă mai liniştită: „Ne aşteaptă un meci foarte greu împotriva Chindiei, liderul seriei.Vom face tot ce ţine de noi ca să câştigăm. Ne dorim să ne impunem, cu atât mai mult cu cât am putea să trecem peste ei în clasament, având golaverajul mai bun” (fcuniversitateacluj.ro).

Foto (facebook)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii