1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiabalotesti23Derbi de toamnă la peste peste 20 de grade, dar... calendaristic, meciul de astăzi, de pe Eugen Popescu este un adevărat derbi de toamnă al ligii secunde! Sub Turn vine liderul la zi, după primele... 13 etape, trupa lui Gyuszi Balint având o singură înfrângere, la Pandurii lui... Bogoi!

 

„Vom juca în această etapă împotriva celei mai în formă echipe din liga a doua, Chindia are o succesiune de şase victorii consecutive, dar asta nu poate decât să ne motiveze suplimentar! Am pregătit foarte atent meciul în ultimele zile şi sunt convins că jucătorii mei vor fi la capacitate maximă, la ora partidei. Tot ce s-a realizat la Sportul Snagov în ultima perioadă se datorează, în mare parte, acestor băieţi minunaţi, muncii lor de zi cu zi şi caracterului de care au dat dovadă mereu, şi sper ca şi mâine, după fluierul final al jocului, să ne bucurăm pentru rezultatul obţinut”, declară antrenorul ilfovenilor pe pagina clubului. Cu siguranţă că va fi un meci extrem de echlibrat, dar balanţa nu poate fi înclinată de Chindia decât de o evoluţie de excepţie a târgoviştenilor. De partea cealaltă, Viorel Moldovan pare mult mai tranşant în privinţa meciului de astăzi: „Suntem pregătiţi să trecem pe primul loc. Întâlnim o echipă solidă, bine organizată, cu un antrenor foarte bun” (db-sport.ro). Sperăm ca Moldovan să aibă dreptate şi... „după fluierul de final al jocului, să ne bucurăm de rezultat”! Meciul se va juca de la ora 12,00 şi va fi transmis în direct de Digisport 1. Arbitrează: Horia Mladinovici (Bucureşti) - Alexandru Vodă (Alba Iulia) şi Florin Păunescu (Rm.Vâlcea). Rezervă: Ovidiu Oprea (Ploieşti). Observatori FRF: Liviu Seceanu (Galaţi) şi Constantin Pintilie (Rm.Vâlcea).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii