1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cherchez1211Sigur, este un joc de cuvinte, dar şi o întrebare la care ar trebui să răspundă... Cherchez sau oricare dintre jucătorii Chindiei, pentru că, indiferent ce s-ar spune, Viorel Moldovan - ca oricare alt antrenor, poate fi scos „ţap ispăşitor” la încă o „ratare”...

 

Teoretic, Chindia Târgovişte poate reveni pe podium, dar trebuie să ţinem cont că de cele mai multe ori socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din... Târg! CS Mioveni nu este un adversar de netrecut, dar haideţi să fim cu picioarele pe pământ, punând la socoteală rezultatele echipei noastre cu cele din Argeş! Parcă este un făcut - şi nimeni nu mă poate contrazice, mai ales dacă punem pe tapet rezultatele directe Chindia vs FC Argeş&Mioveni! Nu ştiu cum…. dar noi ieşim mai mereu în pierdere şi spun acest lucru, gândindu-mă la faptul că şi acum îmi vin în minte două meciuri: unul la finele căruia Chindia punea umărul la calificarea argeşenilor în Europa şi altul când echipa târgovişteană era „lăsată” să retrogradeze, fără pic de „resentimente”! Dar în fotbal, daţi-ne voie să reamintim că nu există...sentimente, ci doar interese... Revenind la jocul de astăzi, haideţi să credem că Cherchez - căpitanul Chindiei, se poate gândi la victorie, punându-i înainte de toate, întrebarea din titlu!

Meciul este programat astăzi, de la ora 17,00 - stadion Eugen Popescu (în direct la Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV). Arbitrează: Mihai Amorăriţei (Câmpina) - Adrian Vornicu (Iaşi) şi Ionuţ Bobe (Videle). Rezervă: Bogdan Anghelinei (Galaţi). Observatori FRF: Marian Lumânare (Bucureşti) şi Laurenţiu Vărgatu (Brăila).

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii