1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001petrolulploiesti12Datorită lucrărilor de amenajare la gazonul stadionului „Ilie Oană”, meciul Petrolul Ploieşti - Chindia Târgovişte, programat în acest weekend a fost amânat! Naţionala României va susţine pe 7 septembrie, la Ploieşti, primul meci din Liga Naţiunilor, împotriva Muntenegrului, motiv pentru care administratorul arenei a decis să efectueze lucrări la gazon.

 

Meciul dintre Petrolul Ploieşti şi Chindia Târgovişte, care urma să se desfăşoare în acest weekend, a fost amânat pentru 12 septembrie - ora 19,30. Aşa că următoarele meciuri pentru cele două echipe vor avea loc abia pe 8 septembrie: Chindia vs CS Mioveni, respectiv Energeticianul vs Petrolul.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii