1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafcarges12Astăzi, cod... „alb-violet” de furtună, sub Turnul Chindiei! Vin „vulturii alb-violeţi”, iar întâlnirile dintre Chindia şi FC Argeş au avut ceva aparte! Până la urmă este (şi) meciul zilei, pentru că liderul primeşte vizita ocuapantei locului 3, iar Chindia are de luat o revanşă!

 

Să nu uităm că în sezonul trecut, Argeşul s-a revărsat sub Turn, distrugând speranţele promovării ceva mai devreme... După remiza albă din Trivale (0-0, pe 30 septembrie), în primăvară, „vulturii” ne-au ciugulit serios, plecând cu toate cele 3 puncte: 4-2 pentru FC Argeş (15 aprilie)! Aşa că vrând-nevrând, înainte de toate, târgoviştenii sunt obligaţi (mai) întâi să... dreagă busuiocul, dar nici să uite că sunt liderii incontestabili ai ligii secunde. Şi încă ceva - după meciul de astăzi, Chindia merge în bârlogul „lupilor galbeni”, unde atomosfera va fi mai mult decât încinsă! Există o decizie a Comitetului Executiv, care stipulează că FC Argeş nu are drept de promovare în Liga I... Dar să nu uităm că Săndoi încă mai crede în „minuni”, declarând ceva de genul... „În fotbalul românesc se pot întâmpla multe!”, după ce Rapidul a primit dreptul de a juca barajul de promovare! Aşa că Argeşul nu vine la Târgovişte doar pentru un meci... „amical”, mai ales că, repetăm, Emil Săndoi „crede şi speră”! Viorel Moldovan nu are cum să stea liniştit, mai ales că urmează două meciuri care pot decide, fără glumă, ierarhia de toamnă: Chindia a dat cu „şepcile roşii” de pământ, speră că „va trece” Argeşul la pas, după care va merge să pună cu botul pe labe „lupii galbeni”... Simplu nu va fi, dar nici imposibil, pentru că deocamdată nici Argeş şi nici Petrolul nu au siguranţa la care ne aştpetam, în joc, dar la fel de bine să nu uităm că şi jocul Chindiei are destule lacune „de vacanţă”! Teoretic, târgoviştenii pleacă cu prima şansă, dar repetăm: meciurile cu FC Argeş au avut mereu ceva aprate, plus că presiunea publicului s-ar putea să fie o... povară, pe umerii elevilor lui „Moldogol”! Unii vor spectacol, alţii victorii! De preferinţă ar fi a doua variantă... Să mai notăm că „vulturii alb-violeţi” vor fi însoţiţi la Târgovişte de numeroşi suporteri, care ştiu să-şi susţină echipa şi în momente mai dificile! Aşa că, atenţie, Argeşul nu are voie să treacă dincolo de... Chindia, nici în teren, dar mai ales în clasament!

Arbitrează: Adrian Comănescu (Rm.Vâlcea) - Raul Ghiciulescu (Lugoj) şi Andrei Chiţoiu (Timişoara). Rezervă: Iulia Demetrescu (Rm.Vâlcea). Observatori FRF: Vasile Bratu (Slobozia) şi Decu Crîngaşu (Ploieşti).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii