1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2aerostar1Astăzi, de la ora 13,00 - stadion „Aerostar”, Aerostar Bacău vs Chindia Târgovişte, meci în cadrul etapei a 3-a a ligii secunde. Intră să vezi ultimele amănunte de la meciul târgoviştenilor! Succes, băieților noștri! Să sperăm că vor obține o nouă victorie! 

 

Cu siguranţă că nu va fi aşa de simplu la Bacău, după cum mulţi sunt tentaţi să creadă, chiar dacă Aerostar este una dintre noile promovate în Liga a 2-a. „Întâlnim un adversar puternic, care confirmă prin rezultatele obţinute obiectivul propus: promovarea. Noi ne propunem să obţinem maximum din fiecare meci. Faptul că vom avea în faţă una dintre cele mai bune echipe ale campionatului ar trebui să ne stimuleze, mai ales că meciul este şi televizat” - a declarat pentru „desteptarea.ro” Cristi Popovici - antrenorul băcăuanilor. „Aviatorii” s-au pregătit în ultimele zile la ora meciului şi nu se confruntă cu indisponibilităţi. Singurul jucător accidentat în meciul cu Metaloglobus - Chirilescu, a fost recuperat şi s-a pregătit normal pe toată durata săptămânii. În etapa trecută, Popovici a început meciul cu următorul „11”: Hărăguţă - Mihălăchioae, Al.Ichim, A.Florescu, Chirilescu (81 - Bg.Ardei) - Roşca, Chirilă, Istrate (78 - Pavel), Hurdubei (77 - Căinari) - Vraciu (cpt), Buhăcianu. Faţă de prima etapă (n.r. - după 0-1 cu Pandurii Tg.Jiu), au fost înlocuiţi portarul Potcoavă, fundaşul Mihăeş (cpt) şi Sahru - mijlocaş.

De partea cealaltă, Viorel Moldovan este conştient că meciul nu va fi uşor, mai ales că adversarul aşteaptă... prima victorie, iar aşa cum ni se pare normal, toată lumea se concentrează la maximum când întâlneşte liderul: „Niciun meci nu va fi uşor. Sunt convins că fiecare echipă ne va trata cu maximă seriozitate şi nimeni nu va face cadouri. Noi trebuie să mergem la Bacău concentraţi, pentru a ne face jocul şi a lua toate punctele” („dbonline.ro”). Din lotul deplasat la Bacău face parte şi ultima noutate - mijlocaşul Andrei Lungu (29 ani), venit de la Ironi Ramat HaSharon (Israel), jucător format la Ardealul Cluj şi care a mai jucat pentru Sportul Studenţesc, U Cluj, Hapoel Petah Tikva, Energie Cottbus şi FC Voluntari.

Să mai notăm faptul că la ora meciului, la Bacău se anunţă o temperatură de 28 de grade şi o umiditate relativă de 35%. Meciul va fi arbitrat de: Eduard Ioniţă (Constanţa) - Ciprian Iovu şi Iulian Brînză (ambii din Botoşani). Rezervă: Andrei Baciu (Botoşani). Observatori FRF: Zoltan Tamaş (Od.Secuiesc) şi Ciprian Anton (Suceava).

Foto: „desteptarea.ro”


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii