1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

timisoara1555Etapa s-a încheiat! Acum au rămas declarațiile! Vă invităm să vedeți o trecere în revistă a celor mai importante lucruri petrecute în runda secundă! Vă reamintim că târgoviștenii de la Chindia și fotbaliștii de la Energeticianul sunt cei cu șase din șase! 

 

Academica Clinceni. „Este foarte cald. Jucătorii sunt storşi în pauza de apă, nu pot să respire!” (Ilie Poenaru - antrenor Academica)

Aerostar Bacău. „Terenul frigea efectiv şi parcă eram loviţi de soare în cap” (Cristi Popovici - antrenor Aerostar)

ACS Poli Timişoara. „Jocul în mare parte a fost controlat de noi. Am făcut două greşeli foarte rapide. Acest lucru ne-a costat victoria de astăzi” (Ionel Ganea - antrenor ACS Poli Timişoara)

ASU Poli Timişoara. „Am anticipat că vom întâlni o echipă (n.r. - Energeticianul) care va avea un cuvânt greu de spus şi care, în opinia mea, cu siguranţă se va implica în lupta pentru promovare”... (Cosmin Petruescu - antrenor ASU Poli)

Chindia Târgovişte. „E foarte importantă victoria cu U Cluj, dar trebuie să ţinem cont de un lucru: campionatul se câştigă împotriva echipelor inferioare” (Viorel Moldovan - antrenor Chindia)

Dacia Unirea Brăila. „Nu stăteam bine cu pregătirea fizică, dar în repriza a doua nu s-a văzut că ei au avut condiţii de pregătire mai bune” (Gică Barbu - antrenor Dacia Unirea Brăila)

Daco-Getica Bucureşti. „Plecarea mea de la Constanţa a fost influenţată şi de problemele de la echipă... E complicat, probabil că după 5-6 etape se închide tot acolo, cine ştie?” (Raphael Stănescu - plecat de la Farul, la Daco-Getica)

FC Argeş. „Stăm şi ne uităm la bijuteria asta de stadion şi chiar e dureros să vii la Tg.Jiu, să fie un asemenea stadion şi să joci pe un teren sintetic de lângă el!” (Emil Săndoi - antrenor FC Argeş)

Pandurii Tg.Jiu. „Domnul Emil Săndoi mi-a fost antrenor la Tg.Jiu, am avut o perioadă frumoasă împreună şi ne-am înţeles foarte bine. Acum am fost adversari. Din păcate, meciul s-a jucat pe o căldură sufocantă” (Adrian Bogoi - antrenor Pandurii)

Ripensia Timişoara. Ciprian Urican - antrenor Ripensia, după ce echipa sa a fost egalată de Luceafărul Oradea: „În mod normal, o echipă nu are voie să fie egalată de la două goluri diferenţă! Asta denotă că echipa s-a mulţumit cu puţin”...

U Cluj. „Ne ridicăm după înfrângere şi mergem mai departe” (facebook - U Cluj)

UTA Arad. „Portarul care ia două goluri e schimbat imediat. Poate să câştige echipa cu 10-2, el nu mai apără etapa viitoare!” (Ionuţ Popa - antreor UTA Arad)



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii