1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2juventusuta21Prima etapă s-a încheiat! Așa că am încercat un colaj cu declaraţii, evenimente sau scurte note desprinse din „cronica” primei etape a Ligii a 2-a. Intră să vezi despre ce este vorba! Informații despre 12 din cele 20 de echipe!

 

ACS Poli Timişoara
Se întâmplă şi la casele mai mari! Timişorenii s-au dus la Constanţa cu trei jucători care n-au putut fi trecuţi în raportul de arbitraj pentru că nu aveau menţionat - în licenţele de joc - revenirea la ACS Poli, după expirarea împrumutului la Ripensia Timişoara!

ASU Poli Timişoara
„Aş vrea să-l felicit pe domnul Viorel Moldovan după acest meci. N-am apucat să ne intersectăm, deoarece am mers să-i felicit pe băieţii mei, pentru atitudinea pe care au avut-o şi pentru determinarea de care au dat dovadă astăzi. În ciuda rezultatului negativ de pe tabelă şi fără a fi acuzat de subiectivism, consider că deznodământul a fost nedrept” - Cosmin Petruescu, antrenor ASU Poli.

Chindia Târgovişte
A făcut prima deplasare la Timişoara pe calea aerului! Din păcate, antrenorul Viorel Moldovan a intrat în... silenzio stampa! Doar cu presa locală! Altfel, a făcut declarații, după meci.

Daco-Getica Bucureşti
Patronul clubului din Colentina - Ilie Ciuclea, a apărut în tribună, la meciul de debut al echipei sale cu UTA Arad, îmbrăcat în... costum popular!

Farul Constanţa
„Înainte de meci m-a întrebat un prieten, Barbone, ce faceţi azi, şi i-am răspuns că batem cu 3-1. A fost 4-1, cu atât mai bine! Pentru început este bine, dar mai avem de lucrat” - Ion Barbu, antrenor Farul.

Energeticianul
Cristian Dulca - după acel 4-0 cu Luceafărul Oradea: „Trebuie să tragem de noi pentru a ajunge la capacitatea maximă. Nici la 60 la sută din capacitatea nu suntem cu pregătirea!”... Închipuiţi-vă cum vor juca „gorjenii” când vor ajunge la 100%!

FC Argeş Piteşti
„Vom aştepta să vedem ce se întâmplă. Nu poate nimeni să fie sigur de ceva în România. Nu ştiu, se schimbă o lege peste noapte! În fotbal este posibil orice” (Emil Săndoi)... Oare? Oricum, să lupţi pentru locurile 1 sau 2 şi să nu poţi promova!... „Dar de retrogradat, poate retrograda FC Argeş?”, întreabă un mucalit...

Luceafărul Oradea
După 0-4: „Nu acesta trebuia să fie rezultatul. Dacă înscriam din ocaziile avute la începutul meciului, alta ar fi fost soarta partidei!” - Cristian Lupuţ, antrenor Luceafărul. Dacă...

Pandurii Tg.Jiu
„Avem cea mai tânără echipă din ligă, dar avem nevoie şi de jucători care să aducă un plus-valoare” - Adrian Bogoi, antrenor Pandurii... Media de vârstă a echipei, în meciul cu Aerostar, a fost de 20,4 ani! Golul victoriei a fost marcat de un jucător de 18 ani (n.r. - Măicăneanu). Cel mai tânăr jucător: Robert Dănescu 17 ani. Cel mai vârstnic şi singurul de 24 ani - Daniel Ciobanu. În rest, jucători între 19-22 ani!

Petrolul Ploieşti
„N-am avut nimic cu brigada de arbitri, am dialogat, atâta tot. Aşa se întâmplă în timpul jocului” - Leo Grozavu, antrenor Petrolul.

Ripensia Timişoara
„Meciul a devenit greu pentru că ne-a fost anulat un gol perfect valabil. Imediat, a venit un penalti pentru gazde, un penalti inventat, la un fault în atac, al lor! Apoi a venit accidentarea lui Zaluschi... E bine că am reuşit să marcăm al doilea gol şi să câştigăm... Totul e bine, când se termină cu bine, aşa cum zice Shakespeare!” - Ciprian Urican, antrenor Ripensia

U Cluj
„Parteneriatul e doar praf în ochi pentru terenul distrus. Dacă vreţi să fie util pentru „U”, atunci Untold să schimbe gazonul după festival şi să nu aşteptăm până în luna mai refacerea lui, ca în fiecare an” - Mircea Juve (facebook - FCU Cluj)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii