1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

poli4556Acum doi ani - mai exact pe 6 august, Chindia debuta în sezonul competiţional 2016-2017, tot la Timişoara, cu un meci... nebun: acel 4-3, cu „tripla” lui Cherchez, gazdele revenind de la 0-4! Astăzi, ASU Poli Timişoara - Chindia Târgovişte un meci deschis oricărui rezultat!

 

Este prima etapă şi al 12-lea meci între cele două echipe, la Timişoara, bilanţul fiind net de partea bănăţenilor: 11 9 0 2 23-9! A doua victorie pentru Chindia am consemnat-o pe... 24 februarie, anul acesta: 2-1 (0-1), obţinută pe final, prin golurile marcate de Licu (83) şi Cherchez (88), după ce gazdele deschiseseră scorul din penalti, în minutul 21 (Predescu). Astăzi, pe băncile tehnice ale celor două echipe se află tehnicieni noi: Cosmin Petruescu - la timişoreni şi Viorel Moldovan - la târgovişteni, ultimul fiind în discuţii cu bănăţenii în sezonul trecut! „Am urmărit evoluția lor în meciurile de verificare, în care au înregistrat șase victorii și o remiză. Adversarii pe care i-au avut au fost, de asemenea, de calitate, echipe de calibru. Am observat că au înscris foarte multe goluri, mai exact 18 în aceste jocuri amicale, primind în schimb 8 goluri. E o echipă foarte bună pe faza de atac. Mai mult ca sigur și ei ne-au urmărit evoluțiile din perioada de pregătire. Fiind început de campionat, consider că e un meci deschis oricărui rezultat”, a declarat “Conferenţiarul” - Cosmin Petruescu, pe pagina oficială a clubului timişorean. De partea cealaltă, târgoviştenii sunt destul de optimişti, mai ales că ultimele două deplasări pe Bega au fost de bun augur. Meciul este programat de la ora 15,30 - stadion “Dan Păltinişanu”. Arbitrează: Denis Haidiner (Huneadoara) - Adrian Mărginean (Aiud) şi Gheorghiţă Bălan (Piteşti). Rezervă: Dorin Voina (Reşiţa). Observatori FRF: Fevronia Ioan (Craiova) şi Viorel Lolea (Reşiţa).

Foto (sspolitehnica.ro): ASU Poli vs Chindia

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii