1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiabalotesti23Gata cu vacanţa! Chindia lui Viorel Moldovan îşi pregăteşte... ”blocstarturile”, pentru un start lansat în noul sezon competiţional, poate unul dintre cele mai puternice ale eşalonului secund! Obiectivul lui „Moldogol” este clar - promovarea în Liga I, dar - pentru că mai există un „dar” - este obligatoriu ca „toată lumea” să vrea!

 

Chindia Târgovişte şi-a încheiat pregătirile pentru noul sezon competiţional - poate unul dintre cele mai puternice din ultimii ani ai ligii secunde! Nu mai puţin de 5-6 echipe şi-au propus ca obiectiv clar - promovarea, printre ele numărându-se şi trupa lui Viorel Moldovan. Va fi greu, dacă nu extrem de greu, să ajungem pe podiumul ligii, dar mai ales să terminăm acolo! Important este însă ca obiectivul propus să fie unul REAL şi nu doar de... faţadă. Nu vrem să creadă cineva că suntem... naivi… Ce-a fost a fost și sperăm să mai ajungem în postura de... „caricatura zilei”, la „gazeta de perete”! Dacă nu se vrea, bine ar fi să nu ne mai îmbătăm cu apă de ploaie, pentru că ne-a săturat Dumnezeu în vara asta. Iar dacă nu se va putea, pentru că există şi varianta ca adversarii să fie mai buni ca noi, vom înţelege că s-a vrut! Aşadar, Chindia a tras linie sâmbătă, terminând campania de pregătire cu 6 victorii şi o remiză: 2-1 cu CS Afumaţi, 3-2 cu Viitorul Domneşti, 2-0 şi 2-1 cu CS Baloteşti, 3-0 cu FC Voluntari II, 3-1 cu Daco-Getica Bucureşti şi 3-3 cu Sportul Snagov. Sigur, adversarii n-au fost nici de... calibru, nici de prima mână, dar important este că toată lumea a fost mulţumită şi pare optimistă. Chindia i-a pierdut în iarnă pe Honciu şi Ispas - care au debutat în Liga I cu Dunărea Călăraşi, în vară pe Neicuţescu şi Ciobotariu - ambii revenind în Ştefan cel Mare, după expirarea contractului şi Jurj - care a ajuns la Rapid. L-a câştigat pe Daniel Florea - care şi-a prelungit contractul sub Turn şi pe Iustin Popescu - care a semnat cu Chindia. Lotul a fost completat cu 4 jucători tineri: Bogdan Vasile (23 ani - Dunărea Călăraşi), Cezar Mihalache (19 ani - Viitorul Constanţa), Alin Manea (21 ani - Dacia Unirea Brăila) şi Andreas Mihaiu (20 ani - Voinţa Tr.Măgurele). În fine, ultima noutate în lot, este fundaşul Vlad Gîsă (FC Voluntari) - care a şi marcat în ultimul amical de la Buftea, cu Sportul Snagov. Vineri, de la ora 18,00 - Liga a 2-a porneşte la drum de pe Feleac, unde „şepcile roşii” vor da lovitura de începere, pentru ca duminică, pe Bega, Chindia să tragă cortina primei etape - sperăm noi, cu o victorie! Va fi un început (cam) greu pentru Chindia, dar cu ceva... răbdare, nu vedem cum băieţii lui Moldovan n-ar reuşi să se caţere pe podium încă din start, pentru a evita... înghesuiala din preajmă! Nu ne rămâne decât să urăm baftă Chindiei şi promitem că vom fi printre cei care vom avea ceva mai multă răbdare! Hai, Chindia!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii