1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiabalotesti23Chindia Târgoviște a jucat, astăzi, primul amical al verii, în fața propriilor suporteri. Adversară a fost echipa din liga secundă, CS Balotești. Intră și vezi scorul final și câteva informații de la meci. Vă reamintim că până la disputa din această dimineață, trupa lui Viorel Moldovan a înregistrat victorii pe linie, în meciurile de pregătire.

 

Chindia Târgoviște - CS Balotești 2-1 (2-0)

A marcat pentru Chindia - Cherchez (min 10 şi 14, din penalty).

Joc dominat, clar, de târgovişteni, care bifează un nou succes, în seria de amicale.

Aproximativ 100 de spectatori au fost, astăzi, pe "Eugen Popescu", pentru a-i vedea la lucru pe elevii lui Viorel Moldovan.

Prima repriză a fost la discreția târgoviștenilor. După pauză, jocul s-a mai echilibrat, fapt văzut și pe tabela de marcaj. A fost însă victorie, a șasea pentru târgovișteni, care arată bine, în perspectiva noului sezon.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii