1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafcarges12Chindia Târgovişte a încheiat cantonamentul centralizat de la Mogoşoaia, urmând să-şi continue pregătirile pentru noul sezon competiţional... acasă. Patru meciuri amicale - patru victorii în pregătiri! Vezi toate rezultatele și data următorului amical. 

 

Chindia Târgovişte - cu Viorel Moldovan pe bancă -  a terminat pregătirea centralizată de la Mogoşoaia. Patru jocuri - patru victorii, 10 goluri marcate şi doar 5 primite: 2-1 cu CS Afumaţi, 3-1 cu Daco Getica Bucureşti (n.r. - fosta Juventus), 3-2 cu Viitorul Domneşti şi 2-0 cu CS Baloteşti. Următorul adversar pentru Chindia Târgovişte, este nimeni alta decât echipa care a învins-o în barajul de menţinere-promovare în Liga 1 - FC Voluntari, meciul urmând să de joace miercuri, 18 iulie, în deplasare.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii