4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci42După cum v-am informat, Federaţia Română de Fotbal a stabilit ca dată limită pentru înscrierea cluburilor de Liga a 2-a şi Liga a 3-a, în sezonul competiţional 2018-2019, 15 iulie! Mai sunt doar câteva zile şi vom afla componenţa exactă a ligii secund şi potenţiali adversari ai Flacărei Moreni şi FC Pucioasa


15 iulie - data limită pentru înscrierea cluburilor care au dreptul să evolueze în Liga a 2-a, respectiv Liga a 3-a - sezonul 2018-2019. Din cele 20 de echipe care pot juca în Liga a 2-a, 18 şi-au reluat deja pregătirile, singurele probleme fiind la Constanţa şi Brăila. Singr, nici ACS Şirineasa nu s-a decis unde va juca în sezonul viitor, dar cu certitudine „Energeticianul” nu va face... scurtcircuit şi se va decide între Tr.Severin şi Petroşani. În plus, avem veşti bune de la malul Dunării, unde Dacia Unirea Brăila şi-a reluat luni pregătirile pentru noul sezon comoetiţional. Singura incertitudine rămâne Constanţa, dar... Ciprian Marica - care a achiziţionat brandul FC Farul, caută soluţii!

Pentru Liga a 3-a, chiar aşteptăm să vedem cine va continua şi cine va renunţa! Cert este că indiferent de seria sau... seriile - pentru că există şi o astfel de variantă, în care vor fi repartizate cele două echipe dâmboviţene - Flacăra Moreni şi FC Pucioasa nu va fi simplu pentru niciuna. Ba mai mult, din punctul nostru de vedere, nu vedem cum... Rapid Bucureşti va fi repartizat în aceeaşi serie cu Alexandria sau Tr.Măgurele, când ştim bine cam cum se vor desfăşura „ostilităţile” pe Vlaşca, din toamnă! Ba mai mult, deşi puţin probabil, nu mare ar fi mirarea ca pe Patrana să vină echipe de... peste munţi! N-ar fi prima oară, mai ales că au fost ani când echipele dâmboviţene au jucat şi în 3 serii, Flacăra Moreni ajungând să facă deplasări până la... Certej, Mediaş sau Sibiu! Aşa că să nu ne grăbim că seriile, până nu vedem cine se va înscrie sau să nu ţinem cont de faptul că repartizarea echipelor se face clar: din centrul ţării şi nu invers! Oricum, nu vedem prea mari schimbări în componenţa celor 5 serii, doar dacă nu cumva va interveni vreun criteriu cu... „capi de serie”!


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii