1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrachindiaNici în ultima ședință a Comitetului Executiv al FRF n-a fost adoptat sistemul competiţional pentru Liga a 2-a! Au fost stabilite datele limită până la care cuburile se pot înscrie în sezonul 2018-2019. Următoarea întâlnire a Comitetului Executiv este programată pentru 2 august.

 

Se pare că Liga Profesionistă de Fotbal nu este de acord cu ideea măririi numărului de echipe în primul eşalon la 16, ceea ce face ca promisiunea făcută de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, în campania electorală - promovarea directă a primelor 4 clasate din Liga a 2-a, să stea, deocamdată... în aer! Aşa că Burleanu aşteaptă răspunsul LPF până la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv, programată pentru 2 august, astfel că noul sistem competiţional nu poate fi adoptat înainte de ediţia 2019-2020. Au fost stabilite datele limită până la care cluburile se pot înscrie pentru noul sezon competiţional. Pentru Liga a 2-a şi Liga a 3-a, termenul limită este 15 iulie. Cluburile cu activitate exclusivă de juniori - 25 iulie. Cluburile Metaloglobus Bucureşti şi Ştiinţa Miroslava şi-au depus şi ele dosarele de licenţiere pentru Liga a 2-a, în situaţia când una dintre cele 20 de echipe nu s-ar înscrie.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii