1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaionbusuiocChindia în Liga 1… N-a fost să fie sau nu trebuia să fie? Greu de găsit un răspuns, dar, indiferent ce s-ar spune, indiferent de „justificări”, noi credem, ca de altfel marea majoritate a suporterilor, că... „cineva” n-a vrut! Puţin mai contează, mai ales că speranţele au fost spulberate de vânt, odată cu... praful de var, împrăştiat de Cherchez, Pencea şi Neguţ, la loviturile de departajare... * Vezi și cum va arăta Liga a 2-a! 

 

Loviturile de pedeapsă se ratează sau sunt apărate de portar, dacă nu nimereşti cumva bara sau scuturi plopii din spate porţii... Miercuri, către chindie, băieţii lui Nicu Croitoru ne-au lăsat să visăm frumos, până la loteria loviturilor de departajare... Poţi pierde, pentru că în astfel de situaţii intervin oboseala, emotivitatea, reacţia de moment şi toate cele, dar şi... ridicolul sau penibilul! Pentru că una este să pierzi cu... 2-3, 3-4 sau... 6-7, dar cu totul alta este când le ratezi pe primele trei… Necazul este cu atât mai mare mai ales când ai avut în faţă o adevărată... formaţie de „voluntari”... A trecut şi vom zice că se întâmplă şi la case mai mari, dar să nu creadă cumva cineva că suntem... naivi, ca să n-o spunem altfel! „Bomba” aruncată pe piaţă în ziua meciului a fost total neinspirată… L-aş întreba pe preşedintele CSM Târgovişte de ce n-a renunţat la cei „80%” de la volei, din iarnă - când echipa nu mai avea şanse la titlu şi nu... „dacă Chindia va promova”? Ce uşor se... vinde pielea ursului din pădure! Ei bine, chiar declaraţia asta m-a făcut să fiu sceptic în ceea ce priveşte promovarea! De ce n-aţi promis şi prime de promovare, peste ale celor din Voluntari?! Din păcate, suporterii rămân cu un vis neîmplinit, iar alţii probabil că-şi freacă mâinile, pentru că au scăpat, cel puţin pentru moment, de grija... noului stadion! La toamnă o luăm de la capăt, dar Liga a 2-a nu mai seamănă nici pe departe cu cea de anul acesta...

Şi pentru că a venit vorba de sezonul viitor, haideţi să vedem cum arată seria: Chindia, FC Argeş, CS Afumaţi, Academica Clinceni, ASU Poli Timişoara, Luceafărul Oradea, CS Mioveni, Sportul Snagov, Ripensia Timişoara, UTA Arad, CS Baloteşti, Pandurii Tg.Jiu, Dacia Unirea Brăila - plus ACS Poli Timişoara, Juventus Bucureşti - ambele retrogradate din Liga I - Aerostar Bacău, Farul Constanţa, Petrolul Ploieşti, CS Şirineasa (Jiul Petroşani) şi U Cluj - promovate din Liga a 3-a!

 

Foto: facebook, Ion Busuioc

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii