1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voluntari112Sâmbătă, de la ora 19:00,  pe stadionul „Anghel Iordănescu”, din Voluntari, se va juca prima manşă a barajului de menţinere-promovare în Liga I * Returul se va disputa la doar câtva zile, adică miercuri, 13 iunie, pe stadionul „Eugen Popescu”... * Adrian Mutu promite să scape echipa de retrogradare * Marcel Ghergu crede în şansele lui Nicu Croitoru şi ale băieţilor lui!

 

După 20 de ani, Chindia Târgovişte are şansa revenirii în primul eşalon fotbalistic, după barajul cu FC Voluntari. N-am putea spune că vreuna dintre echipe ar fi favorită, chiar dacă adversara Chindiei vine din Liga I, mai ales că ultimele evoluţii ale ilfovenilor au fost neconvingătoare. Este clar că presiunea „dublei” apasă pe umerii lui Adrian Mutu, care este „obligat” sau se simte obligat să salveze echipa de la retrogradare: „O să merg până la capăt şi o sa salvez această echipă, o să vedeţi”, a declarat antrenorul Voluntariului, la conferinţa de după ultimul meci din play-out * De partea cealaltă, Marcel Ghergu - preşedintele Chindiei, este încrezător în şansele lui Nicu Croitoru şi ale băieţilor lui, în baraj: „Suntem împreună în al patrulea sezon şi eu îmi doresc să închei acest proiect cu o promovare. Avem şansa noastră şi poate putem să obţinem acastă promovare... Ne vom bate pentru obiectiv”, a declarat acesta pentru Sport Total FM * Chiar dacă Chindia nu are un stadion de primă ligă, mai ales că şansa construirii acestuia pare din ce în ce mai mică, edilii oraşului promit o consolidare a vechii arene şi aducerea ei la standardele impuse de LPF. Tradiţia este de partea Chindiei - Târgoviştea având 9 sezoane în primul eşalon, faţă de numai 3 ale FC Voluntari, ultima fiind depăşită chiar şi de... Flacăra Moreni - una dintre cele mai vechi echipe din fotbalul românesc:

Chindia Târgovişte - 9 sezoane
298 95 64 139 312 - 469 349p

Flacăra Moreni - 4 sezoane
136 53 23 60 180 - 198 182p

FC Voluntari - 3 sezoane
120 34 32 54 135 - 172 148p

Dar cum de multe ori, tradiţia nu prea contează în teren este bine să rămânem echilibraţi în privinţa şanselor şi să sperăm că nu vom fi dezamăgiţi după baraj... Suntem convinşi că... dacă se vrea, se poate - alte... comentarii fiind de prisos, mai ales că echipa are nevoie de linişte şi de încurajări în astfel de momente!

Foto: gsp.ro

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii