1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafcarges12După etapa a... 13-a, din play-out, Chindia şi-a aflat adevrsara din meciul de baraj pentru promovare-menţinere în Liga I, programat pentru 9 şi 13 iunie! Vezi detalii despre acest joc important pentru târgovișteni, care pot reveni pe prima scenă fotbalistică a țării!


Înaintea ultimei etape a Ligii I, din play-out, este clar că în barajul de promovare - menţinere se vor întâlni Chindia Târgovişte - locul 3 în Liga a 2-a şi FC Voluntari - locul 12 în prima ligă * După 13 etape, diferenţa dintre Concordia Chiajna - locul 11 şi FC Voluntari este de 4 puncte, irecuperabilă în ultima etapă! Cum FC Voluntari are nevoie doar de o remiză în deplasarea de la... Juventus, este greu de crezut că Poli Timişoara va învinge la Botoşani, pentru a evita retrogradarea directă în Liga a 2-a! * Barajul se dispută în două manşe, tur - retur, pe 9 şi 13 iunie, ordinea meciurilor urmând să fie stabilită prin tragere la sorţi * „Avem speranţe. Este foarte important ca jocul să crească în calitate, să ne îmbunătăţim organizarea, să ne îmbunătăţim faza ofensivă. Sunt atâtea lucruri care nu au fost tocmai ok în returul ăsta de campionat. Şi noi avem şansele noastre la baraj”,  a declarat, pentru “liga2.prosport.ro”, Nicu Croitoru - antrenorul Chindiei Târgovişte.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii