1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2chindia65După victoria cu CS Mioveni, moldovenii au prins curaj şi promit că în cele două meciuri care urmează - astăzi, cu Chindia, sâmbătă - cu Hermannstadt, nu vor fi doar nişte „victime sigure”!

 

După cele două egaluri obţinute în ultimele 3 meciuri - 1-1 cu Metaloglobus (a) şi 0-0 la Clinceni, Ştiinţa Miroslava a... spart gheaţa, obţinând primul succes din 2018: 1-0 cu CS Mioveni (n.r. - gol marcat de A.Marin, min.74). Ba mai mult, Ştiinţa a ieşit din „zona negară”, urcând pe locul 15, la 3 puncte de Pandurii Tg.Jiu! După victoria cu Mioveni, antrenorul moldovenilor - Adrian Kerezsy era extrem de optimist pentru următoarele două meciuri, deşi echipa sa va avea două deplasări în care, sincer vorbind, obiectivul ar trebui să fie... limitarea scorului: la Târgovişte şi Sibiu! „Cine îşi închipuie că vom fi doar nişte victime sigure, în cele două deplasari care urmează - la Chindia şi Sibiu, se înşeală. Ştiinţa are o cu totul altă faţă şi sperăm să venim din cele două meciuri cu cel puţin două puncte, care vor conta enorm în viitoarea noastră poziţie din clasament. Cu siguranţă că în cele două meciuri voi da credit şi jucătorilor cu minute mai puţine la activ, în teren, dar asta nu înseamnă că nu ne vom bate pentru două puncte!”, declara Kerezsy pe pagina clubului moldovean * Probabil că „moldoveanul” a uitat de acel 0-9, de pe... 23 august 2017, din Copou, când Ştiinţa a fost pur şi simplu spulberată de târgovişteni. Sigur, lucrurile s-au mai schimbat de atunci, Chindia stă comod pe podium, cu mari şanse de a juca barajul de promovare, dacă nu cumva jucătorii râvnesc la mai mult, în vreme ce Ştiinţa a (mai) reuşit să urce un loc-două şi să spere... Trebuie să recunoaştem că starea terenului şi vremea vor fi adversari mai serioşi pentru elevii lui Nicu Croitoru, decât „11”-le în sine al lui Kerezsy, mai ales că oaspeţii vor veni să se apere, după sistemul... „1-9-1”! Trebuie să privim însă şi partea plină a paharului, pentru că târgoviştenii pot pune în clasament, mai lejer ca oricând, 6 puncte în doar câteva zile! Să sperăm că la ora meciului, în direct la Digisport, soarele se va opri şi el deasupra Turnului, măcar pentru... 90 de minute, către chindie! * Meciul va fi arbitrat de Vladimir Nagy (Aiud) - ajutat la cele două linii de Alexandru Midvichi şi Mihăiţa Necula (ambii din Bucureşti). Rezervă: Marius Naidin (Piteşti) * Observatori FRF: Zoltan Tamaş (Od.Secuiesc) şi Mircea Bucur (Tg.Mureş).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii