1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dulca15567Duminică, la ora prânzului, se întâlnesc echipele care în etapa precedentă au trecut prin mari emoţii, pe final! Dacă Luceafărul a câştigat în ultimul minut, din păcate, Chindia a pierdut două puncte mari, în prelungiri!

“Luceferii” s-au dezmorţit mai greu după 89 de zile de pauză de la precedentul joc oficial, dar și când au făcut-o au schimbat soarta partidei”... Aşa îşi încep colegii de la “bihon.ro” cronica meciului Luceafărul Oradea - FC Argeş Piteşti, încheiat cu scorul de 3-2 pentru bihoreni * Meciul de la Sânmartin a fost unul de infarct! Argeşenii aveau în minutul 29 un avantaj de două goluri pe tabela de marcaj, prin reușitele lui Buhăescu (min.3) şi... autogolul lui Oros! Cine mai spera într-o revenire? Poate că nici antrenorul Cristi Dulca, dar a făcut două schimbări care s-au dovedit extrem de inspirate. I-a trimis în teren pe Codoban (min.59) şi către final pe Al.Dulca - nepotul tehnicianului bihorean, ultimul marcând şi golul victoriei în minutul 90! * Aşa că jocul de duminică nu pare chiar aşa de simplu şi nu trebuie să uităm proverbul cu... „buturuga mică”! * Iată ce declara la final, pentru „bihon.ro”, antrenorul Cristi Dulca:

„Sunt extrem de mulţumit de rezultat, de felul cum au reacţionat băieţii după prima repriză. Chiar dacă am fost conduşi, am sperat. La pauză am văzut o echipă unită, iar a doua repriză ne-a aparţinut în totalitate. Am decis să riscăm, să jucăm pe cartea atacului şi de aceea l-am introdus pe Codoban, în locul lui Feher. Trebuia să venim cu centrări, să punem presiune pe adversar şi până la urmă ne-a ieşit. Am avut posesie, ocazii, am câştigat duelurile unu contra unu şi am reuşit să marcăm. Nu a fost uşor în faţa unui adversar cu mulţi jucători cu experienţa primei ligi. M-a interesat ca echipa să stea foarte bine în teren, să aibă atitudine şi cred că s-a văzut o altă faţă decât cea din tur. Avem schimbări, jucători care intră şi pot face diferenţa, ceea ce nouă ne-a lipsit. Încercăm să ajungem cât mai sus în clasament, iar asta nu se poate decât prin multă muncă şi continuitate. Indiferent cu cine vom juca în campionat ne vom lupta de la egal la egal. Încet, încet se formează o echipă frumoasă la Luceafărul Oradea”.

Foto: Cristi Dulca - antrenor Luceafărul Oradea

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii