1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2chindiaoradea215După Olimpia Satu Mare, Liga a 2-a va mai pierde încă o echipă! * Intră să vezi despre cine este vorba și unde se îndreaptă fotbalul ... nostru!

 

După verdictul Curţii de Apel Tg.Mureş - verdict rămas în pronunţare pentru 19 februarie, ASA Tg.Mureş nu mai are nicio şansă de supravieţuire! Oricum, echipa nu mai are nici jucători, nici antrenori, aşa că singurul drum este... falimentul! * Astfel, Liga a 2-a va rămîne, după cum se conturează situaţia, în doar 18 echipe * Conform regulamentului, toate rezultatele din tur rămân în clasament, iar cele două meciuri jucate din retur vor fi omologate cu 3-0 pentru adversare: Miroslava Iaşi - care câştigase cu 5-0, respectiv Foresta Suceava - după 5-0 * Normal, clasamentul nu va suferi modificări decât la golveraj, dar până pe 19 februarie nu mai sunt decât vreo două săptămâni... * Să mai notăm faptul că telenovela din fotbalul românesc nu este o premieră! Numai în 2018, atenţie, avem nu mai puţin de 6 „episoade”: 1 - depuncatrea cu... 42 de puncte a echipei Olimpia satu Mare; 2 - Avântul Valea Mărului (seria a 2-a) se retrage din Liga a 3-a; 3 - Metalosport Galaţi (seria a 2-a) se retrage din Liga a 3-a; 4 - Viitorul Domneşti (seria a 3-a) rămâne fără jucători şi are de ales: continuă cu juniorii sau se retrage; 5 - Nuova Mama Mia Becicherecul Mic (seria a 4-a) este penalizată cu 16 puncte; 6 - ASA Tg.Mureş intră în faliment, în urma verdictului - este drept, în pronunţare, al Curţii de Apel Tg.Mureş... Cu siguranţă, o „telenovelă” nu are niciodată doar... 6 episoade!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii