1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2ucluj4Cum era şi normal, conducerea Chindiei a renunţat la Ispas, Honciu şi Grigore - toţi trei fiind scoşi din lot şi nu credem că mai este cazul să reamintim motivele. Vezi programul echipei!

 

Chindia merge mai departe şi fără Ispas, Honciu sau Grigore, chiar dacă cei trei erau jucători de bază în lotul lui Nicu Croitoru, însă… dragoste cu sila, nu se poate! Mai ales că, aşa după cum am fost asiguraţi, formaţia târgovişteană are de îndeplinit un obiectiv mult aşteptat de suporteri - promovarea în Liga 1, la 20 de ani după “despărţirea” de primul eşalon * Formaţia târgovişteană se află în cantonament la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, unde a şi disputat un prim meci amical cu Dacia Unirea Brăila, câştigat de Chindia cu 1-0. Urmează un nou test, tot pe unul dintre terenurile Centrului Naţional, de data asta în compania FC Argeş Piteşti - echipă aflată şi ea în pregătiri, la Mogoşoaia. Nicu Croitoru şi Sică Bîrdeş au la dispoziţie următorul lot: I.Popescu, Meilă, Aioani – portari, Martac, Ciobotariu, Acasandrei, Vătavu, C.Dinu, Dumitrașcu, Ioniță, Pencea, L.Mihai, Neguț, Licu, Manea, Șerban, Neicuțescu, Stoica, Nisipeanu, Atanase, Luduşan, Jurj şi Cherchez * Se pare că după suspendarea celor trei, conducerea clubului s-a şi orientat deja către alte nume, în vederea completării lotului, pentru că un astfel de obiectiv îndrăzneţ , cum este promovarea, necesită destule “rezerve” pentru fiecare post în parte * Reamintim că prima etapă din sezonul de primăvară - a 22-a din calendarul Ligii a 2-a, este programată pentru 24 februarie, când Chindia Târgovişte se va deplasa la Timişoara, pentru meciul cu ASU Politehnica.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii