1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2fanatikAstăzi, de la ora 11,30, pe stadionul “Otto Greffner” din Şiria, se va juca meciul dintre UTA Arad şi Chindia Târgovişte * Intră să afli ultimele ştiri şi cine arbitrează meciul! Poate Chindia Târgovişte să recupereze… handicapul din tur? Cu certitudine, ţinând cont de ultimele evoluţii ale celor două echipe, DA! Chindia este, la ora actual, peste UTA!

Iată ce a declarat Nicu Croitoru, pentru “dbonline.ro”:
“Din punct de vedere fizic, suntem clar în dezavantaj după partida din Cupă, ce a mai avut nevoie și de prelungiri pentru a avea o câștigătoare, iar aceea nu am fost noi. Cu siguranță, băieții vor resimți o anumită stare de oboseală, mai ales că avem în față și un drum lung cu autocarul până la Arad. Unul dintre factorii importanți va fi și starea terenului, mai ales pentru jucătorii cu picioarele deja grele după partida cu Astra. Mă așteptam ca UTA să fie mai sus în clasament, undeva la promovare, dar, chiar și așa rămâne o echipă bună, ce trebuie tratată cu maximă seriozitate. Suntem implicați în lupta pentru promovare și orice punct e important pentru noi, mai ales pe terenul unei echipe ca UTA. Vrem să câștigăm, sperăm să și putem, căci e clar că adversarul are acest avantaj important la capitolul prospețime” * Să sperăm că la ora jocului, târgoviştenii vor fi mai… proaspeţi pe Mureş, decât la Dunăre! * Meciul va fi condus de următoarea brigadă: Rareş Vidican (Satu Mare) - Ovidiu Timar (Marghita) şi Petrică Cîmpeanu (Cluj). Rezervă: Szabolcs Kovacs (Satu Mare) * Observatori FRF: Lucian Măerean (Braşov) şi Viorel Lolea (Reşiţa).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii