1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaprosport23Este aceeaşi întrebare pe care am mai pus-o acum vreo două etape, dar de data asta sensul este cu totul altul… Atunci, Chindia se afla, precum “singurătatea alergăturului de cursă lungă”, în preajma unui mic record.

 

Şi cum recordurile sunt făcute pentru a fi bătute, deocamdată ajunge! Chindia a câştigat meciul cu CS Baloteşti fără niciun fel de probleme, diferenţa dintre cele două echipe fiind clară, dar înaintea vacanţei de iarnă, mai sunt trei etape, una fiind, dacă vreţi, “cheia” care va stabili ordinea pe podium, cel puţin până la primăvară. Sâmbătă, adversarul este unul tenace, care cedează extrem de greu pe teren propriu, dar care totuşi a fost învins în două rânduri - cu Hermannstadt Sibiu şi Dunărea Călăraşi! Trecem “peste”, cu speranţa că şi Chidia va veni cu cele 3 puncte de la Afumaţi, ajungând astfel la etapa cu numărul 18, penultima a turului: CS Mioveni vs Hermannstadt Sibiu şi Chindia Târgovişte vs Dunărea Călăraşi (18 nov)! Până la… avancronica etapei de peste două săptămâni, mai repetăm încă o dată aceeaşi obsedantă întrebare, la care nu ştim dacă cineva din conducere se va încumeta, deocamdată, să ne răspundă oficial! Încotro, Chindia?

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii