Minifotbal

Apelează 0729379596

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci7Nu ştim ce şanse ar mai avea un stadion nou la Târgovişte, după ce ministrul Sevil Shhaideh a alocat deja... 12 milioane de euro pentru o un stadion de Liga a 3-a! Atenţie, Flacăra Moreni!

Chindia Târgovişte poate sta la... rând, până va vedea un stadion nou! La fel... Flacăra Moreni care şi-a propus promovarea! Fraţilor, nu Petrolul Ploieşti este adversarul numărul 1, ci... FCM Alexandria! Cum putea fi ocolită la promovare o echipă din Teleormanul lui neica Liviu Dragnea? Din jurul capitalei nu mai are cine promova şi „fotbalul mare” se întinde pe Vlaşca! Ministrul Sevil Shhaideh - mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, a alocat... 12 milioane de euro pentru un stadion în Alexandria - investiţie derulată prin Compania Naţională de Investiţii - prioritate numărul 1 în Teleorman! Stadionul va avea 5.500 de locuri şi va fi gata în 18 luni, conform HG care arată că era nevoie de un stadion nou în Alexandria. Comentarii?

Horoscop

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii