1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

steagunumoare 1Chiar dacă nu se ştie cu certitudine încă cine promovează şi cine retrogradează din eşalonul secund, chiar dacă se preconizează ca startul ediţie 2017-2018 s-ar da sâmbătă, 29 iulie, una dintre echipele de tradiţie ale fotbalului romînesc a spus deja... „pas”!

Liga a 2-a va începe sezonul 2017-2018 fără una dintre echipele de tradiţie ale fotbalului românesc! FC Braşov - locul 6 la finele sezonului abia încheiat, nu se va înscrie în noua ediţie de campionat, aşa după cum declară pentru „monitorulexpres.ro”, Vasile Dochiţa - administratorul special al echipei: „Nu avem fonduri şi faptul că echipa nu ar avea dreptul să promoveze după ultimele decizii ale FRF ne pun în imposibilitatea să ne înscriem în noul sezon al Ligii a 2-a. Chiar nu are rost să cheltuim banii degeaba. E dureros, dar nu avem soluţii pentru participarea în Liga a 2-a. Cred că este pentru prima oară în istorie când Braşovul nu va avea echipă în primele două ligi din România. Trebuie început un proiect nou, serios, credibil, pentru că Braşovul are nevoie de fotbal“… Cei mai îngrijoraţi sunt… suporterii, care încearcă să facă totul pentru preluarea de către autorităţile locale a echipei Steagu Roşu Braşov (nr.r - locul 13 în Liga a 4-a braşoveană) * Legat de noul sezon al Ligii a 2-a, să mai notăm faptul că reluarea pregătirilor la Chindia Târgovişte va avea loc pe 21 iunie, cu Nicu Croitoru - antrenor principal.

Foto (sursă “monitorulexpres.ro”)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii