1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2ucluj6Meciul de la Călăraşi este unul fără miză, pentru ambele echipe, dar la fel de bine, ambii antrenori declară că îşi doresc victorii * Pentru Chindia, o victorie ar echivala cu un salt în clasament, profitând de faptul că FC Bgraşov sta * Călărăşenii au şi ei un motiv anume: astăzi, Adrian Mihalcea împlineşte 41 de ani!

Meciul de la Călăraşi este unul fără miză, pentru ambele echipe, dar la fel de bine, cei doi antrenori îşi doresc victoria. Elevii lui Nicu Croitoru pot sări în clasament, peste FC Braşov, care în această etapă „stă”, plus că runda viitoare, Chindia va încasa „bonusul” de 3 puncte, fără meci * La Călăraşi, apele... Dunării au fost cam agitate în ultimele zile, pentru că preşedintele clubului a vrut să-şi dea demisia, dar se pare Bogdan Leu ar fi revenit la gânduri mai bune: „Meciul nu are nicio miză, dar jucătorii doresc victoria pentru a-l convinge pe Bogdan Leu să nu părăsească funcţia de preeşedinte al clubului”, declara zilele trecute tehnicianul călărăşean. Referitor la jocul de astăzi, iată care este părerea lui Adrian Mihalcea, conform site-ului oficial al Dunării Călăraşi: „Primul lucru pe care l-aş spune despre Chindia este că ne-a învins categoric în tur (5-0 pentru târgovişteni!). Am înregistrat cea mai severă înfrângere! Chindia este o echipă destul de puternică, solidă, tehnică, periculoasă, o echipă care dacă ar fi fost mai atentă, s-ar fi bătut acum pentru un loc de promovare. Cunosc o parte din jucătorii Chindiei, le ştiu calităţile şi defectele însă totul depunde de noi. Dacă reuşim să ne concentrăm, cum nu am făcut-o în ultimele două jocuri, avem posibilitatea să câştigăm acest meci. Partida de miercuri va fi una pentru spectatori, pentru palmares. Nici noi, nici ei nu avem vreo presiune pe umeri” * Doar dacă reamintim că tot la Dunărea s-a… înecat şi Bătrâna Doamnă, cu doar cîteva zile în urmă, credem că v-am convins că meciul Chindiei de astăzi, nu va fi floare la ureche… * Arbitrează: Viorel Flueran (Craiova) - Marilena Nan (Alexandria) şi Ramona Udrea (Tg.Jiu). Rezervă: Mihai Amorăriţei (Câmpina). Obs.FRF: Laurenţiu Vărgatu (Brăila) şi Lucian Cîrjă (Constanţa)
Foto (facebook): Adrian Mihalcea - antrenorul Dunării, va împlini în ziua jocului cu Chindia, 41 de ani, un motiv în plus pentru elevii lui, care vor să-i dedice victoria

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii