5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

vatavu2024xxxDambovitapenet, Liga 2 / Chindia s-a impus clar în deplasarea de la Drobeta Turnu Severin, 3-0, cu Viitorul Pandurii, ultima clasată în Liga a 2-a, dar viitorul echipei se anunță cel puțin incert. La final, antrenorul dâmbovițenilor a recunoscut că nu se pune problema discuției despre prezența în play-off, cel puțin până în iarnă.



”Vreau o clasare cât mai sus, în primele 10-12 locuri. Nu putem vorbi momentan de play-off. O luăm pas cu pas și vedem în iarnă pe ce loc intrăm și apoi stabilim ce facem în pauza de iarnă”, a declarat Marian Vătavu în fața singurului jurnalist prezent la meci, corespondentul liga2.ro.

De notat că anterior, Vătavu a vorbit o singură dată cu presa, la Târgoviște, deși regulamentul prevede cu totul altceva. Despre meciul în sine, practic o formalitate: "Am câștigat cu 3-0, după o primă repriză bună, în care ne-am mai creat ocazii. În partea a doua am încercat să conservăm rezultatul și am mai înscris pe final. Ofensiv nu am prea stat bine în partea a doua, dar sunt bucuros că nu am primit gol. Sper ca Romeo să fie bine. Are o entorsă și sper să-și revină până la meciul următor. Nu va fi ușor cu FC Câmpulung, dar după acest scor de la Severin sper să ne mai revenim și să acumulăm în continuare puncte".

Foto: gsp.ro 

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii