5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiaselimbar2024augustDambovitapenet, Liga 2 / Chindia ajunge pe un loc neverosimil chiar înainte de un meci greu pe teren propriu, cel cu Ceahlăul, programat vineri, de la ora 16.00. Târgoviștenii au doar șase puncte după șase runde, cel mai slab debut de sezon din istoria recentă a participărilor în Liga a 2-a.



Sunt pe locul 16, însă diseară vor mai coborî o poziție, după finalul restanței Corvinul - Șelimbăr. Asta pentru că Șelimbăr are 5 puncte, cu unul mai puțin decât Chindia, iar Corvinul 4. În orice situație, una dintre ele va trece peste Chindia, Corvinul la victorie sau Șelimbăr la egal (criteriul golaverajului) sau victorie. Așadar, va fi presiune mare poimâine pe Ioniță & .co, aflați aproape de jumătatea sezonului regular aproape de locurile care duc în Liga a 3-a.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii