5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiaafumati2024Dambovitapenet, Liga 2 / Prăbușire! Acesta este cuvântul care descrie cel mai bine ce s-a întâmplat la Chindia Târgoviște în 16 luni. Din echipa care evoluase patru campionate la rând în Liga 1, Chindia a ajuns, din vara trecută până astăzi, o formație care dă impresia că va avea emoții până și să se mențină în eșalonul secund.



Din șapte meciuri oficiale, s-au pierdut cinci! 2-3 cu Metaloglobus, 0-1 cu FCU Craiova, 0-1 cu CS Afumați și, ieri, 1-4 la FC Voluntari, la care adăugăm 0-2 cu Câmpulung, în Cupă.  Iar dacă lucrurile vor continua în același ritm încă 2-3 săptămâni, și campionatul acesta va fi compromis.

Cum s-a ajuns aici: lotul a fost schimbat aproape complet de două ori din mai 2023, după retrogradarea din Liga 1. S-au perdindat deja patru antrenori și patru președinți, în același interval. Financiar, clubul e aproape de colaps, după ce anul trecut au fost angajate cheltuieli uriașe, în condițiile în care clubul avea datorii foarte mari. Cu tot acest cumul de factori, e greu, dacă nu imposibil, să se mai facă performanță la Târgoviște, într-un termen rezonabil... Păcat de suporteri!

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

 

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii