5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

unireaungheni2024augustDambovitapenet, Liga 2 / După prima victorie stagională, 2-1, cu Șelimbăr, Chindia va întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, Unirea Ungheni, în etapa a patra a Ligii a 2-a. Meciul nu se va juca însă la Ungheni, pentru că stadionul de aici nu a fost omologat pentru acest nivel. Unirea ar fi trebuit să joace acasă cu Corvinul, dar meciul a fost amânat de FRF.



Jocul de sâmbătă se va disputa la Reghin, localitate situată la 42 km de Ungheni. “Având în vedere că lucrările la stadion mai necesită timp și faptul că jucăm doar un joc acasă în următoarea perioadă, cel cu Chindia și posibil jocul de Cupă, dacă o să fim gazde în urma tragerii la sorți, am decis să jucăm la Reghin datorită relației foarte bună cu conducerea clubului Avântul Reghin și deschiderea avută de dânșii pentru a ne ajuta în această situație. Și pe această cale vreau să mulțumim primăriei Reghin și clubului Avântul Reghin pentru sprijin”, a explicat Adrian Pop, președintele Unirii Ungheni.

E interesant că gazdele nu au ales Târgu Mureș, oraș situat la doar 11 km de Ungheni. Altfel, meciul nu va fi televizat.

Foto: facebook, Unirea Ungheni 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii