5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindia2024popestiDambovitapenet, Liga 2 / Chindia a pierdut la scor amicalul cu Popești Leordeni (Liga a 3-a), 1-4 la Mogoșoaia. Pagina oficială de Facebook a clubului ilfovean a oferit multe date despre meci, inclusiv declarații ale antrenorului. Iată mai jos întreaga postare: “Victorie de moral în fața Chindiei! La primul meci amical al perioadei de vară, SC Popești-Leordeni a obținut o victorie de moral, 4-1 în fața divizionarei secunde Chindia Târgoviște.”



”Partida a avut loc pe terenul principal al Centrului Național de Fotbal din Mogoșoaia, acolo unde se antrenează, când este în cantonamente, echipa națională a României. Golurile noastre au fost marcate de Alex Munteanu, Mihai Ion, de două ori și Țangulea, din penalty. Dâmbovițenii au punctat tot din penalty, prin Pesic. Victoria este cu atât mai importantă, chiar dacă este consemnată într-un meci amical, în condițiile în care Chindia a jucat cu formula apropiată de cea tip, iar târgoviștenii sunt mai avansați în perioada de vară, ca nivel de pregătire. Antrenorul Andrei Cristea a opinat că ”a fost un test foarte util, împotriva unei adversare superioare pe hârtie, iar băieții au răspuns foarte bine la planul de joc propus în vestiar. Pentru perioada următoare, ne dorim să ajungem la un nivel de încărcare fizică optim”. 

Foto. facebook, SC Popești Leordeni 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii