5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiaioantanDambovitapenet, Liga 2 / Chindia a anunțat că Ionatan Dogănoiu (16 ani) a semnat un contract cu echipa de seniori. Tânărul provine de la Centrul clubului, unde s-a aflat printre remarcați încă de la 12-13 ani. Ionatan provine din Mănești, dintr-o familie numeroasă. “Așa e el! Nu vrea nimic! Minge, fotbal, asta-i viața lui. Nu vrea jocuri pe calculator, nici tablete. Minge și atât", vorbea tatăl său în urmă cu doi ani, pentru GSP.



“De mic mi-am dorit să ajung fotbalist. Plouă, ninge, e soare, mereu sunt cu mingea. Mai fac și boacăne”, declara copilul, mare fan al lui Cristiano Ronaldo, pe care a încercat să îl deseneze pe un perete al casei.

În afara anunțului de ieri, Chindia nu a comunicat nimic legat de echipa mare de la finalul meciului cu Slatina.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii