5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

robertmoldoveanuchindia2023kDambovitapenet, Liga 2 / Chindia a avut din nou un meci de coșmar cu Chiajna, după cel din decembrie, 1-1 pe ”Eugen Popescu”. Și atunci, ca și acum, Robert Moldoveanu a ratat de la 11m, de fiecare dată în momente cheie. Au apărut date importante despre ceea ce s-a întâmplat ieri: pe lista întocmită în vestiar figurau Pesic și Fedele, pentru un eventual penalty. În niciun caz Moldoveanu!



Filmarea distribuită de AFC Chindia pe Facebook arată că la momentul dictării loviturii de la 11m a izbucnit un conflict între Pesic, Fedele și Moldoveanu. Primul luase el mingea, să bată penalty-ul. Moldoveanu și-a asumat răspunderea, asta în condițiile în care de pe bancă i se striga să nu execute el.

"Nu o să mai joace, cât va rămâne Longo aici. S-a supărat rău antrenorul pentru ce a făcut, în plus, jucase slab până atunci, prea slab pentru nivelul lui", am aflat din surse de încredere.

Dacă Moldoveanu va fi exclus din lot, va fi pentru a doua oară în nici doi ani când Chindia dă afară un jucător după un meci cu Chiajna. După turul barajului din 2022, cu un autogol de poveste, marcat de Pițian, clubul renunțase la fotbalistul gorjean.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii