5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiametaloglobus2024feb26Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia nu a ratat doar șansa de a se apropia de zona play-off-ului, dar a pierdut cel puțin doi jucători pentru meciul cu Unirea Dej, din runda următoare. Boțogan, care a evoluat doar 22 de minute, decizie cel puțin curioasă a lui Longo, a încasat al șaptelea cartonaș galben și va absenta la Dej.



Ca și Roberto Romeo, eliminat spre finalul jocului, pentru cumul de cartonașe galbene. Adăugând și accidentarea lui Plămadă, misiunea Chindiei în fața echipei fostului său antrenor, Dragoș Militaru, devine una foarte grea. De notat că Unirea Dej a câștigat ieri la Tunari, 1-0.

Foto: AFC Chindia Târgoviște

_______________

INFO

Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal

http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut

revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii