5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

afis2024febDambovitapenet, Liga 2 / Sâmbătă, de la ora 11:30, Chindia Târgoviște începe asaltul, în tentativa de a intra în play-off! Fiecare meci este ca o finală, pentru că orice rezultat, în afara victoriei, diminuază șansele de bifare a obiectivului! Reprezentanții Chindiei au venit cu o măsură excelentă, pe care o salutăm! Astfel, biletele la meci sunt dintre cele mai ieftine, de la revenirea pe ”Eugen Popescu”! Așadar, să umplem stadionul! 
”Ne dorim ca tribunele stadionului Eugen Popescu să fie cât mai pline la primul meci oficial din 2024, cu Metaloglobus, programat sâmbătă, 24 februarie, ora 11.30! Am decis să #reducem prețurile biletelor, pentru a avea alături suporterii care să ne conducă spre o victorie extrem de importantă în lupta pentru calificarea în play-off. Tichetele pentru jocul de sâmbătă costă 10 lei la Tribuna a II-a (acces general), respectiv 15 și 20 lei la Tribuna I (15 lei – sectoarele A, B, F, G, 20 lei – sectoarele C, D, E), iar tichetul de parcare costă 10 lei.

Copiii sub 14 ani au acces #gratuit, în baza unui bilet valabil cu valoare 0 și doar însoțiți de un adult (plătitor de bilet).
Biletele se pot achiziționa online sau de la casele de bilete ale stadionului Eugen Popescu, deschise după următorul program:

Vineri, 23 februarie: 10.00‑18.00
Sâmbătă, 24 februarie: 9.00‑12.15

Biletele se pot cumpăra și din magazinele partenere Bilete.ro la următoarele adrese: Vodafone: Bd. Independenței, Bl. 6PP, Sc. B, Parter și Str. Arsenalului, Bl. F2, Parter și la Poșta Română: Str. Dr. Marinoiu Nr. 2
*Persoanele cu dizabilități primesc bilete gratuite, în limita locurilor disponibile (Tribuna 2 și Tribună 1)

Biletele pentru persoanele cu dizabilități se ridică de la casele de bilete ale stadionului, pe baza certificatului de handicap, însoțit de Cartea de identitate sau prin cerere pe email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., însoțită de certificatul de handicap scanat. Dacă întâmpinați probleme la cumpărarea biletelor va rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe furnizorul de servicii de ticketing scriind la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic la 0727766631. ” - Anunțul venit dinspre AFC Chindia Târgoviște!

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii