0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cjdstangherguDambovitapenet, Liga 2 / Dambovitapenet a anunțat în exclusivitate revenirea lui Marcel Ghergu la Chindia Târgoviște, la șapte luni după ce fusese demis de asociați, respectiv reprezentanții autorităților locale. Ghergu a fost contactat pentru a scoate clubul din criză, asociații admițând astfel că toate variantele la care au apelat din vară până acum au fost greșite.



Concret, președintele clubului din iulie 2014 - iunie 2023 are mari șanse să fie uns director sportiv, funcție ocupată în ultimii doi ani de personaje care nu au adus niciun plus Chindiei, Sorin Paraschiv sau, mai recent, Eduard Stăncioiu. În noua formulă, Ghergu ar urma practic să coordoneze activitatea clubului, iar Lorin Petrescu, actualul președinte, să rămână doar cu dreptul de semnătură și să execute ceea ce va dispune Ghergu.

"Asociații ar pica în ridicol dacă l-ar demite și pe Petrescu și l-ar înlocui cu Ghergu, pe funcția de președinte. Așa, ca director tehnic, Ghergu le va face pe toate, fix ce făcea și înainte de retrogradare", vorbesc sursele noastre.

Fostul președinte al clubului și probabil viitorul director beneficiază de susținerea primarului Cristian Stan, nu însă și de suportul președintelui CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii